Bedrijven

Wasserij Euregio wast en reinigt linnengoed voor de Horeca. Hierin zijn we gespecialiseerd. Te denken valt aan tafellakens, napperons, handdoeken, beddengoed, gordijnen, kokskleding, sloven, badjassen etc. Restaurants, Hotels, Eetcafé’s, Grand Café’s en Partycenters, maar ook Sauna’s behoren tot de tevreden klanten van Wasserij Euregio. Wij leveren schoon, keurig gestreken en onbeschadigd linnengoed af. Dit is immers het visitekaartje van uw bedrijf. Een uitgebreide prijslijst sturen wij u graag op aanvraag toe.

Voor bedrijven en instellingen wassen wij bedrijfskleding zoals overalls, stofjassen, broeken, rokken of jassen, maar ook linnengoed dat in uw kantine of toiletten gebruikt wordt. De kleding kunnen wij bij extreme vervuiling extra behandelen, zodat u weer een schoon en fris resultaat krijgt. Ook voor bedrijven hanteren wij tegen een geringe vergoeding een haal/breng service. Ons streven is om u een zorg uit handen te nemen.

Linnenverhuur
Voor de horecabranche verhuren wij lakenpakketten, badsets en tafellinnen tegen aantrekkelijke prijzen, informeer naar de mogelijkheden!

“Bij Wasserij Euregio kan ik altijd terecht. Goede service en de was is schoon!”

Gerhard Huetink
www.roerdinkhof.nl

“We laten er onze tent af en toe wassen, ze denken daar echt met je mee!”

Jan Bent
www.wenninkhof.nl

“Prima service, de was is schoon en de chauffeur sjouwt voor mij de wasmanden de trap op en neer”

Petra Pot
www.hotelpotgroenlo.nl

Onze tevreden klanten